ПоддержатьУкраїнська

Замовники вбивства Гандзюк взялися за старе? У Херсоні залякують реєстратора у справі «Херсонбуду»

StopCor
StopCor

StopCor

Замовники вбивства Гандзюк взялися за старе? У Херсоні залякують реєстратора у справі «Херсонбуду»

Грубе порушення режиму карантину, сперечання з рішенням Верховного Суду та перешкоджання законним власникам – Володимир Сальдо вперто не бажає повертати «віджате» майно «Херсонбуду». Та одними провокаціями ця історія не закінчилася. Хто погрожує реєстратору, який поновлював майнові права родини Сандиків на підставі рішення Верховного Суду? І чи має він підстави хвилюватися за своє життя? Розслідувала Марія Гураль.

https://www.youtube.com/watch?v=qKZ_hsIdzOI

Зауважимо, херсонці бояться колишнього очільника Володимира Сальда небезпідставно. Варто згадати хоча б історію про підприємця Ігоря Пащенка, якого вбили просто біля його будинку.

«Я виявила чоловіка в калюжі крові, він помер у мене на руках. Я в усьому звинувачую Володимира Васильовича Сальда. Це людина, яка нашій родині жити не дає. Він нас залякує. Він нас шантажує», – згадує вдова бізнесмена Ірина Вавінова.

Слід додати також, що саме колишнього мера Херсона підозрюють у співучасті в замовленні гучного вбивства Катерини Гандзюк.

Тому побоювання реєстратора, який таки виконав рішення суду, зрозумілі. Тим більше, що отримати бодай якісь відповіді на свої запитання знімальній групі «СтопКору» так і не вдалося.

Отже, наразі виходить, що пан Сальдо сперечається з рішенням найвищого судового органу нашої країни – Верховного Суду, який визнав факт рейдерства та скасував усі реєстраційні дії після 2017 року.

 Судові процеси у справі ''Херсонбуду'' тягнуться вже два роки

Крім того, рейдери намагаються всупереч рішенню ВСУ через місцеві суди накласти арешт на повернуте родині Сандиків майно.

Та чи вдасться місцевим інстанціям з легкої руки колишнього мера посперечатися з рішенням суду найвищої інстанції та чим завершиться ця історія – допоки невідомо. «СтопКор» і надалі буде спостерігати за перебігом подій у справі «Херсонбуду».

Другие новости