ПоддержатьУкраїнська

Зеленський незадоволений роботою структури Милованова, але МінАПК поки не відокремлюватимуть

StopCor
StopCor

StopCor

Зеленський незадоволений роботою структури Милованова, але МінАПК поки не відокремлюватимуть

Перезавантаження агросектору чи відновлення корупційних схем? В рамках реорганізації Мінекономрозвитку крім кадрових пертурбацій поки що нічого не відбулося, стверджують експерти. Працівники сільського господарства зауважують, що нове відомство не приділяє належну увагу агробізнесу, саме тому написали петицію з проханням від’єднати МінАПК від Мінекономрозвитку. Більше про це – в матеріалі Алли Легези.

https://www.youtube.com/watch?v=TlrUO4tXsGw

У січні 2020-го президент Володимир Зеленський на зустрічі з прем’єром Гончаруком наголосив на необхідності роз’єднання міністерств, що об'єднали на початку роботи цього уряду.

Як зауважив гарант, в нього є питання до Міністерства розвитку економіки, і певні відомства мають бути розділені.

Та все ж МінАПК поки що не відокремлюватимуть, повідомив голова уряду Олексій Гончарук у коментарі журналістам «СтопКору».

«Зараз тривають консультації. Станом на сьогодні ми не плануємо відділяти Мінагрополітики від Мінекономрозвитку, але певні ідеї щодо вдосконалення його роботи є», – зазначив Прем’єр-міністр.

 Ми поки не плануємо відділяти Мінагрополітики від Мінекономрозвитку - Олексій Гончарук

Водночас сам міністр Мінекономрозвитку Тимофій Милованов можливості роз'єднання міністерства не відкидає, проте, за його словами, це може відбутися тільки після проведення земельної реформи.

«СтопКор» продовжує стежити за подіями, що відбуваються навколо Мінекономрозвитку. Чекайте на нові розслідування і публікації.

Другие новости