ПоддержатьУкраїнська

Злякалися за честь та гідність: на Житомирщині депутати почали переслідування активіста антикорупційної організації

StopCor
StopCor

StopCor

Злякалися за честь та гідність: на Житомирщині депутати почали переслідування активіста антикорупційної організації

Депутати Олевської міської ради хочуть звернутися до правоохоронців за захистом від громадських активістів. Про це на своєму сайті повідомив активіст ГО "Стоп корупції" Олександр Ігнатьєв.

На засіданні сесії 16 січня керівництво Олевської ОТГ запропонувало депутатам проголосувати за звернення стосовно дій тих, хто викриває їхні корупційні злочини та порушення, зокрема Олександра Ігнатьєва. Це звернення планують спрямувати до голів Нацполіції України, Генпрокуратури та навіть СБУ.

Як пояснив присутнім у залі заступник очільника ОТГ Олександр Ніколайчук, дії активістів та громадських організацій, зокрема він виділив "Стоп корупції", принижують честь та гідність влади міста Олевська, депутатів та директорів підприємств.

"Чиновники Олевської ОТГ, які є фігурантами кримінальних справ, вирішили використовувати принцип "найкращий захист – це напад", – прокоментував рішення міськради пан Ігнатьєв.

https://youtu.be/eZxWKX1Gy8Q

Він також наголосив, що голосування відбулося з порушенням процедури, адже Ніколайчук не оприлюднив текст звернення.

"Фактично проголосували за порожній листок", – сказав Ігнатьєв.

Олександр Ігнатьєв активно стежить за діяльністю влади, депутатів та підприємців в Олевську, викриває корупційні злочини, оприлюднює чорні плями їхніх біографій. Зокрема, завдяки пану Ігнатьєву "СтопКору" стало відомо про піщане браконьєрство, незаконний видобуток бурштину на землях Житомирщини, багату кримінальну біографію голови Олевської ОТГ Олега Омельчука та інші корупційні "пригоди" Олевська, про які ми писали раніше.

Другие новости