ПоддержатьУкраїнська

ЗМІ дізналися, як "Слуга народу" готується протистояти Кличку в Києві

StopCor
StopCor

StopCor

ЗМІ дізналися, як 'Слуга народу' готується протистояти Кличку в Києві

Команда Володимира Зеленського і партія "Слуга народу" готують два варіанти протистояння чинному меру Києва Віталію Кличку. При цьому всередині команди досі не вирішили, який з варіантів буде задіяний.

Партія "Слуга народу" вже розпочала підготовку до місцевих виборів і активно розробляє стратегію проти чинного мера Віталія Кличка. Зазначається, що "крило Богдана" наполягає на висуненні в мери колишнього генпродюсера "1+1" Олександра Ткаченка, а "крило Єрмака" розглядає варіант з висуненням ресторатора Миколи Тищенка.

Про це йдеться в матеріалі "Української правди".

Так, Андрій Єрмак сподівається домовитися з Кличком про те, щоб його партія "УДАР" підтримала "Слугу народу" на майбутніх місцевих виборах, і в такий спосіб вони зможуть отримати більшість у столиці. Помічник президента запевняє, що можна висунути на вибори проти Кличка його кума і ресторатора Миколу Тищенка, який програє вибори та допоможе колишньому боксеру переобратися.

Хоча "Богданівське" крило влади в цілому категорично проти таких союзів і пропонує висувати Ткаченка, який може реально перемогти, і тоді не потрібно буде ділити владу в місті. Консенсусу і єдиного рішення в команді Зеленського досі немає, хоча політики обіцяли почати представляти свою команду на місцеві вибори вже в лютому.

Другие новости