ПоддержатьУкраїнська

Тепер любитель здавати Крим в оренду Артеменко без мандата – депутати прийняли важливе рішення

StopCor
StopCor

StopCor

Тепер любитель здавати Крим в оренду Артеменко без мандата – депутати прийняли важливе рішення

Сьогодні, 16 травня, депутати Верховної Ради проголосували за позбавлення депутатських повноважень народного депутата Андрія Артеменка.

Як повідомляється на сайті парламенту, за дострокове припинення повноважень Артеменка проголосували 182 депутати з 352 зареєстрованих в сесійній залі.

Про це передає "Діалог.UA".

Відзначимо, що 110 нардепів, які були зареєстровані на сьогоднішнє засідання, взагалі не взяли участь в голосуванні з цього питання. Проти позбавлення Артеменко мандата проголосували 18 народних обранців, ще 42 – утрималися. Відзначимо, що не голосувала більшість нардепів від фракції "Опозиційний блок", а велика частина представників "Самопомочі" в Раді утрималася від голосування.

Проект закону про дострокове припинення повноважень Андрія Артеменко був зареєстрований за ініціативою групи депутатів вчора, 15 травня. В цей же день профільний комітет Верховної Ради розглянув документ і порекомендував парламентаріям прийняти його.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко підтвердив інформацію про те, що Андрія Артеменка позбавили українського громадянства.

Другие новости

В Закарпатье вздули авто с 'водолазами': пенсионер помогал мужчинам пересечь границу в водолазных костюмах

В Закарпатье вздули авто с "водолазами": пенсионер помогал мужчинам пересечь границу в водолазных костюмах

Пенсионер из Тячева задержан за попытку нелегальной переправы людей через границу