ПоддержатьУкраїнська

12 років рабства: бабуся продала циганам рідну внучку

StopCor
StopCor

StopCor

12 років рабства: бабуся продала циганам рідну внучку

Ця новина шокувала весь Миколаїв. Стало відомо, що бабуся передала 7-річну сироту в сім'ю ромів і явно не з благими цілями. Жахлива історія сталася 12 років тому, але суспільство дізналося про неї тільки недавно.

У цій історії значно більше питань, ніж відповідей. І головне з них: як вийшло, що протягом довгих років долею маленької дівчинки ніхто, в тому числі й соціальні служби, які не поцікавилися, повідомляє "Діалог.UA".

Національна поліція України в Миколаївській області повідомила про підозру 64-річній місцевій жительці. Ця жінка передала родині ромів маленьку дівчинку, яка припадала їй рідною онукою. Мабуть, турбота про малятко була для неї тягарем, ось і віддала її чужим людям для використання в якості прислуги.

Дівчинка росла в чужій сім'ї, не ходила в школу, весь час прибирала в будинку, няньчила чужих дітей і доглядала за старими членами ромської родини. Лише в 2014 році їй вдалося втекти. Але тільки в 2017 році про дикий випадок стало відомо поліцейським, які й відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст.149 КК України.

Раніше повідомлялося: поліцейські Ужгорода зі стріляниною ловили викрадачів автомобілів.

Другие новости