ПоддержатьУкраїнська

23 лютого 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

23 лютого 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується суха погода. У північних, центральних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі складе +2...+10 градусів, удень +5...+19. Вітер змінних, переважно західних, південних, південно-західних, північних, північно-західних і південно-східних напрямків, 1-9 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується дощова погода. У Київській області – без опадів. Уночі градусники покажуть до +3...+6, удень температура – від +7 до +11 градусів. Вітер південний, західний, південно-західний, північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2...+10 градусів, удень повітря прогріється до +7...+19. Вітер західний, південно-західний, південний і південно-східний, 2-6 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде без опадів. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +3...+7 градусів. Денна температура повітря становитиме від +10 до +16. Вітер південних, західних і південно-західних напрямків, 1-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Вночі температура повітря +2...+4 градусів, денна становитиме +7...+11. Вітер південний і південно-західний, 4-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +2...+7 градусів, удень стовпчики покажуть +5...+12. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, в регіоні вдень йтиме дрібний дощ, який може посилитися до вечора. Температура повітря вночі до +5, удень – до +9 градусів. Вітер переважно південний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2...+6 градусів, удень – до +9...+13. Вітер південний, західний, південно-західний, північний та північно-західний, 1-5 м/с.

Другие новости