ПоддержатьУкраїнська

Авдіївка знову опинилася у критичній ситуації – штаб АТО

StopCor
StopCor

StopCor

Авдіївка знову опинилася у критичній ситуації – штаб АТО

У прес-центрі штабу АТО повідомили, що бойовики незаконних збройних формувань продовжують обстрілювати позиції бійців ЗСУ під Авдіївкою. Наразі вже відомо, що внаслідок обстрілів у місті знову виникли проблеми з електропостачанням.

У штабі повідомляють про поступове зменшення температури у тепломережах Авдіївки та постійні перебої мобільного зв'язку.

"Ворог продовжує обстрілювати позиції Збройних Сил України в районі Авдіївки. Сьогодні між дев'ятнадцятою та двадцятою годинами в Авдіївці зникло електропостачання. Як повідомляють офіцери Оперативного прес-центру, поступово знижується температура в системі опалення, мобільний зв'язок працює із перебоями", – зазначили у штабі.

Крім того у штабі повідомляють, що імовірною причиною чергової аварії електромереж міста стали постійні обстріли з боку бойовиків з важкої артилерії та танків.

"До цієї ситуації в місті призвів черговий артилерійський обстріл з боку російсько-окупаційних військ. Упродовж дня по позиціях Збройних Сил України в районі Авдіївки противник застосував танки та міномети калібру 120 міліметрів, що ймовірно і стало причиною аварії на лінії електромереж", – зазначили у відомстві.

У штабі додали, що українські військові знаходяться на своїх бойових позиціях та готові відбивати черговий наступ бойовиків.

Нагадаємо, речник штабу Леонід Матюхін повідомив про події у зоні АТО станом на вечір 18 лютого.

Другие новости