ПоддержатьУкраїнська

Бойовики "ДНР" хочуть здобути прихильність молоді новими байкерськими клубами

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики 'ДНР' хочуть здобути прихильність молоді новими байкерськими клубами

У двох населених пунктах України, де орудують терористи, відкриють так звані відділення федерації автомобільного спорту "ДНР". Так, ватажки "республіки" почнуть агітувати мирних жителів за допомогою нових байкерських клубів.

Про це сьогодні, 22 лютого, повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"23 лютого у населених пунктах Шахтарськ і Дебальцеве (підконтрольні "ДНР") заплановано урочисте відкриття "відділень федерації автомобільного спорту ДНР", – йдеться у повідомленні.

Стало відомо, що такі відділення стануть основою для створення байкерських клубів. Їх метою буде вести пропаганду серед жителів кризових регіонів. Так, першочерговим об'єктом стане молодь. Її скеровуватимуть до підтримки діяльності незаконного формування "ДНР".

Такі клуби нагадуватимуть російських "Нічних вовків", лідером яких є байкер на прізвисько "Хірург". Крім того, з 1 березня у Донецьку відбудеться антиукраїнський мітинг "Україна - терорист".

"Мітинг проводиться за вказівкою російських кураторів з АП РФ, в рамках загальної кампанії по дискредитації України та спроб сформувати позицію міжнародних організацій (ОБСЄ, ООН) стосовно Києва, як "організатору військових злочинів проти мирних жителів Донбасу", – зазначив Тимчук.

За його словами, мітинг організує "міністерство інформації ДНР". Нагадаємо, минулого року лідер байкерського клубу "Нічні вовки" покатався на танку на Донбасі.

Другие новости