ПоддержатьУкраїнська

Бойовики обстріляли Мар'їнку з гранатомета

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики обстріляли Мар'їнку з гранатомета

Підрозділ російсько-терористичних військ обстріляв на Донеччині з гранатомета та стрілецької зброї контрольний пункт пропуску "Мар'їнка".

Про це розповіли в прес-службі ДПСУ.

"Вогонь терористи відкрили о 19.10 із гранатомета та зі стрілецької зброї, а також відбулось 2 розриви гранат в 50 м від контрольного пункту пропуску", – йдеться в повідомленні.

Прикордонники розповіли, що обстріл здійснювався з боку населеного пункту Олександрівка, який розташований на тимчасово непідконтрольній території. В результаті обстрілу ніхто з мирних жителів та військових не постраждав.

Раніше повідомлялося, що у підрозділах бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки" активно поширюється інформація про наступ сил АТО для захоплення контролю над ділянкою траси Донецьк – Горлівка.

Нагадаємо, у штабі АТО за минулу добу, 17 лютого, зафіксували 73 обстріли. В результаті ЗСУ мають чотирьох поранених. Є поранені й серед мирних мешканців Авдіївки. Саме цей населений пункт протягом доби перебував під "рясними" обстрілами із важкого озброєння. Також бойовики обстріляли жителів Трудівського.

Другие новости