ПоддержатьУкраїнська

На Майдані правоохоронці посилюють заходи безпеки

StopCor
StopCor

StopCor

На Майдані правоохоронці посилюють заходи безпеки

До третіх роковин загибелі Небесної Сотні на Майдані Незалежності в Києві правоохоронці готуються серйозно. Силовики роблять усе, щоб забезпечити громадський порядок під час низки пам'ятних заходів до Дня Героїв Небесної сотні, що відбудуться з 18 по 21 лютого.

Новину повідомляє "Преса України".

Так, у центрі Києва спостерігаються посилені патрулі поліції. І хоча виходи з метрополітену на станціях "Хрещатик" та "Майдан Незалежності" вільні, але у підземних переходах на цих станціях чергують групи правоохоронців з 2-3 осіб. А на вході на вулицю Хрещатик, з боку Українського дому та Центрального універмагу, можна побачити металошукачі. Поблизу них стоять наряди поліцейських з собаками.

Неподалік до Майдану розташовані автобуси з бійцями Національної гвардії, чергують карети "швидкої допомоги".

Наразі на Майдані Незалежності вже встановили фотовиставку з портретами бійців антитерористичної операції на Донбасі. Перед Стелою Незалежності з бетонних блоків викладено тризуб, який обклали червоними гвоздиками.

Нагадаємо, на Європейській площі у Києві водій автомобіля Mercedes, що ймовірно перебував у стані алкогольного сп'яніння, зруйнував пам'ятник Герою Небесної сотні Михайлу Жизневському.

Другие новости