ПоддержатьУкраїнська

Бойовики оприлюднили фейкове відео із "наслідками вибуху" на Донецькому хімзаводі

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики оприлюднили фейкове відео із 'наслідками вибуху' на Донецькому хімзаводі

Смертельним вранішній вибух на Донецькому хімзаводі назвали бойовики. До того ж у "ДНР" заявили, що причиною інциденту став обстріл зі сторони ЗСУ. Тим часом у мережі з'явилось коротке відео нібито із наслідками вранішнього інциденту. Проте є імовірність, що воно не справжнє.

В результаті вибуху на Донецькому державному заводі хімічних виробів, загинула одна людина. Бойовики заявляють, що причиною вибуху був вибух артилерійського снаряда, який у сторону заводу нібито випустили бійці ЗСУ.

"Збройні сили України обстріляли з 152-міліметрових артилерії Донецький казенний завод хімічних виробів. Обстріл вівся з напрямку населеного пункту Невельське, є постраждалі", – стверджують представники незаконній організації "ДНР".

Тим часом окремі інформаційні ресурси подали новину із відеодоказами. Мовляв, очевидці опублікували у мережі наслідки, але, якщо бути уважним, то можна помітити, що цей запис зроблений восени. На це також вказали уважні жителі окупованого Донецька, які побачили відео в мережі.

Нагадаємо, зранку, 14 лютого, донеччани повідомляли у соціальних мережах про вибух на околицях міста. За попередніми даними вибух стався в районі ремонтного цеху хімзаводу.  Люди занепокоєні й досі, адже існує підозра повторних вибухів.

Другие новости