ПоддержатьУкраїнська

Бойовики розпочали активний обстріл околиць Авдіївки

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики розпочали активний обстріл околиць Авдіївки

Наразі у населеному пункті Авдіївка постійно чути вибухи, які тривають кожні півгодини. Так бойовики обстрілюють позиції Збройних сил України та околиці міста. 

Про це інформує керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський, новину передає "Преса України".

"Зараз в Авдіївці кожних 20-30 хв чути віддалені вибухи. Луплять по околицях і позиціях наших військових", – написав Жебрівський у соцмережі.

За його словами, чоловік, котрий раніше отримав поранення внаслідок обстрілів незаконних збройних формувань, і про якого він раніше повідомляв, має незначне пошкодження ноги. Коли почався обстріл, він закрив своїм тілом дітей, повідомив Жебрівський, а потім допоміг пораненому в голову сусіду, котрий впав біля нього. Після цього поранений житель Авдіївки викликав швидку і поїхав зі своїм сусідом до медзакладу, а вже там побачив, що сам має поранення, яке виявилось легким.

Як відомо, сьогодні, 16 лютого, бойовики самопроголошених республік знову пустили в дію важку артилерію проти позицій ЗСУ поблизу Авдіївки. В результаті обстрілів загинув мирний житель.

Нагадаємо, російсько-окупаційні війська продовжили вести обстріли позицій Збройних сил України. При цьому активно застосовуючи важке озброєння. В результаті даних дій загинуло троє українських військовослужбовців, четверо було поранено.

Другие новости