ПоддержатьУкраїнська

У столиці невідомі в масках напали на В’ятровича

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці невідомі в масках напали на В’ятровича

У четвер, 16 лютого, в українські столиці невідомі в масках атакували главу Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича. 

Сам керівник УІНП прокоментував напад. Зазначив, що нападники були затримані правоохоронцями. Також В'ятрович порадив затриманим займатися фізичними вправами.

"Якісь "хворі" в масках стояли перед "Укрінформом", де мав відбутися мій звіт. Троє з них кинулися на мене – невдало для них.  Зараз затримані поліцією. Звіт відбувся. А "хворим", напевно, таки варто частіше відвідувати спортзал", – розповів В'ятрович.

Користувачі соціальної мережі вже відреагували на напад. Одні засуджують нападників, інші висловлюють слова підтримки В'ятровичу.

"Замовлені, точно що не прихильники сталінізму або мумінізму. До них дуже добре доходить коли відповіддю є кулак в носа", "Цікаво, хто їх найняв", "Володимире! Будь обачливим. Держава на жаль слаба, не захистить. Тримайся»", "Володимире, бережіть себе! Ваша справа вельми важлива для України!", – пишуть люди.

У столиці невідомі в масках напали на В’ятровича

Нагадаємо, директор Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович на своїй сторінці у соціальних мережах прокоментував положення Закону України "Про державні свята". Він зазначив, що пропонує скасувати не свята, а вихідні у зв'язку з 8 березня та 1 і 9 травня.

Другие новости