ПоддержатьУкраїнська

Через нову акцію під ВРУ поліція значно посилила заходи безпеки

StopCor
StopCor

StopCor

Через нову акцію під ВРУ поліція значно посилила заходи безпеки

У Києві перекрили вулицю Грушевського та встановили блокпост. Так, у зв'язку з запланованою акцією протесту столична поліція значно посилила заходи охорони безпеки.

Новину передає "Преса України".

Сьогодні, 7 листопада, під ВРУ, а саме біля наметового містечка, поліція посилила заходи охорони безпеки. За попередніми даними, нові заходи набагато серйозніші, ніж ті, що проводились від 17 жовтня. Так, з 7:00 год вулицю Грушевського перекрили від стадіону "Динамо" до станції метро "Арсенальна". Крім того, біля метро "Кловська" встановлено блокпост.

Як повідомлялось раніше, активісти збираються провести мирну акцію протесту. Однак, чому заходи охорони безпеки відрізняють від тих, які були проведені під Радою раніше, наразі невідомо. До слова, активісти вимагають ухвалити закон про імпічмент президенту, скасувати депутатську недоторканність, внести зміни до виборчого законодавства та створити антикорупційний суд.

Раніше стало відомо, що охорона акції протесту обійшлась Україні у 43 млн грн. Так, 31 жовтня міністр МВС Арсен Аваков наказав припинити охороняти акцію. До слова, генпрокурор Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ Зорян Шкіряк та інші політики називають дану акцію "фейковою". Вони вважають, що протести можуть перерости у справжній переворот. Нагадаємо також, через акції протесту Петро Порошенко різко зміцнив особисту охорону.

Другие новости