ПоддержатьУкраїнська

"Чистки" на Донбасі – за два дні бойовики заарештували близько 400 мирних жителів

StopCor
StopCor

StopCor

'Чистки' на Донбасі – за два дні бойовики заарештували близько 400 мирних жителів

Близько 400 мирних жителів тимчасово окупованих територій Донецької області були затримані й кинуті в СІЗО бойовиками "ДНР" за порушення комендантської години за два дні.

У період з 8 по 10 лютого в так званій "ДНР" за порушення комендантської години бойовики затримали близько 400 осіб, передає "Діалог.UA", посилаючись на прес-службу "МВС" "ДНР".

Точна цифра становить 394 людини, з них троє були затримані за підозрою в скоєнні злочинів, ще 3 особи притягнуто до відповідальності за "дрібне хуліганство".

Згідно з даними ЗМІ сепаратистів, в ході проведення відпрацювання бойовики перевірили 520 розважальних закладів, а також склали 97 протоколів за фактом розпивання алкогольних напоїв в заборонених "законом" місцях і появи в громадських місцях у п'яному вигляді.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано, що статистика за перший місяць 2019 року за порушення комендантської години в "ДНР" виглядала наступним чином: з 5 по 7 січня затримані 185 осіб; з 12 по 14 січня – 330 осіб; з 18 по 20 січня – 329 чоловік.

Другие новости