ПоддержатьУкраїнська

Донецьк та Макіївка залишилися без води

StopCor
StopCor

StopCor

Донецьк та Макіївка залишилися без води

У середу, 1 лютого, окупований бойовиками "ДНР" Донецьк та частина Макіївки залишилися без водопостачання. Терористи кажуть, що причиною стало знеструмлення фільтрувальної станції під Донецьком у результаті обстрілів.

Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ з посиланням на компанію "Вода Донбасу".

Як зазначається, близько 9:30 у середу була знеструмлена Верхньокальміуська фільтрувальна станція. Зокрема, у ході бойових дій було пошкоджено четверте електричне введення, тобто лінія електропередач 35 кВ.

Внаслідок цього подача води у Донецьк була повністю зупинена. Крім того, без водопостачання опинився Червоногвардійський район Макіївки, що розташований на північний захід від Донецька.

Нагадаємо, з 29 січня загострилася ситуація у районі Авдіївки на Донбасі. У результаті постійних обстрілів місто залишилося без світла, води та тепла, що змусило українську владу 30 січня ввести там режим надзвичайної ситуації.

У середу, 1 лютого, голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський повідомив про зменшення кількості обстрілів та залпів важкої артилерії поблизу Авдіївки. Він додав, що на цей момент вже нема потреби в евакуації населення.

Другие новости