ПоддержатьУкраїнська

Дванадцятий день війни. Що відбувається в регіонах України: онлайн

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Дванадцятий день війни. Що відбувається в регіонах України: онлайн

В Україні розпочався дванадцятий день повномасштабного вторгення Росії. За даним Пентагону, країна-агресор ввела до України вже 95% зібраних сил і випустила більше 600 ракет. Наразі ворого акумулюється під Києвом, втім українські військові боронять кордони столиці. "СтопКор" веде онлайн-трансляцію подій із різних куточків нашої країни. Інформацію з місць передають офіційні представиники відокремлених підрозділів ВГО "Стоп корупції".

Дванадцятий день війни. Що відбувається в регіонах України: онлайн

Ізюм, Харківська область

07:32

Наразі важкою є ситуація в Ізюмі. Бої йдуть на околиці міста з південного боку від Бабенково. Ізюм тримається, але місто під постійним обстрілом. Повідомляє голова відокремленого Святогірського підрозділу ВГО "Стоп корупції" Володимир Рибалкін.

Харків

13:10

"Наразі все тихо. Нещодавно була повітряна тривога. Складно було вночі, місто дуже бомбили", - голова осередку ВГО «Стоп Корупції» в місті Харків Сергій Усов;

08:30

У Харкові затримали одного з двох пілотів російського винищувача

Київська область

07:00

Ірпінь та Буча під Києвом залишаються в облозі без води, їжі, світла та можливості виїхати — мирних жителів вбивають просто у дворах.

Люди ховаються по підвалах, із ними майже немає зв'язку, бо у місті відсутня електроенергія. Повідомляє "СтопКору" мешканка Бучі.

Миколаїв

21:28

Під час обстрілу Миколаєва ракета потрапила до казарми, де спали солдати: 8 загиблих, 8 зниклих, 19 отримали поранення. Про це заявив губернатор Миколаївської ОДА Віталій Кім.

05:15

На дванадцятий день війни ворог продовжує атакувати Миколаїв. Зранку окупанти вдарили по Миколаєву з реактивних систем залпового вогню.

 Наслідки обстрілів житлових будинків у Миколаєві Фото: скриншот

Маріуполь

08:00

Повідомляється, що офіс ОБСЄ в Маріуполі обстріляли, Місія остаточно залишає Україну, пише "Українська правда".

Житомирська область

21:40

Бердичів. Як повідомляє представник ВГО Стоп корупції Станіслав Лужанський не зважаючи на обстріли Житомира в Бердичеві ситуація спокійна.

21:25

На Житомирщині ворог обстріляв нефтебазу. Інформація уточнюється.

10:40

Бердичів. Як повідомляє представник ВГО Стоп корупції Станіслав Лужанський, попри численні бомбордування ворога в Житомирській області у самому Бердичеві ця ніч пройшла спокійно.

08:30

Ворог увечері 6 березня завдав авіаудару по місту Овруч.

"Це сталося близько 20:30. Було нанесено 6 бомбових авіударів по м. Овруч. Після яких співробітниками міської ради та рятівниками обстежено територію ударів.

За попереднім оглядом пошкодження зазнали квартири в 8 багатоповерхових будинків, близько 5 приватних будинків (1 – повністю зруйновано, 2 – в аварійному стані), приміщення ЦНАПу, ЦДЮТ, Овруцької міської лікарні та вщент зруйновано приміщення Овруцького центру зайнятості.

Наразі повідомляється, що жертви серед населення відсутні, здебільшого завдяки тому, що люди перебували в укриттях", - розповідає представник осередку ВГО "Стоп корупції" з Житомирщини Олександр Ігнатьєв з посиланням на Міську раду Овруцької ОТГ.

Марганець, Дніпропетровська область

22:40

Марганець. В місті тихо. Жодних обстрілів та бомбордувань не було.

10:36

Станом на 10:36 ситуація спокійна. Ніч пройшла без жодних обстрілів та вибухів. Повідомляє представник осередку ВГО "Стоп корупції" та заступник мера міста Роман Лук'яненко.

Кременчук, Полтавська область

Як повідомляє представник ВГО "Стоп корупції" Юрій Браташ, ніч у місті пройшла спокійно. В Кременчук продовжують прибувати переселенці, в основному з Харкова. Їх розміщують та забезпечують усім необхідним.

Монастирище, Черкаська область

"Прийшов дванадцятий день війни. Можу резюмувати, що в Монастирищі все добре. Ніч пройшла тихо та спокійно", - каже представник місцевого осередку організації Юрій Заворотній.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Збройні сили України звільнили від російських загарбників місто Чугуїв у Харківській області.

Львів

13:05

"У місті все тихо, без змін", - повідомляє голова осередку ВГО «Стоп Корупції» в місті Львів Віктор Палас.

Другие новости