ПоддержатьУкраїнська

Двоє 16-річних студентів перерізали горло одногрупниці уламком скла на Тернопільщині

StopCor
StopCor

StopCor

Двоє 16-річних студентів перерізали горло одногрупниці уламком скла на Тернопільщині

23 вересня зі значними тілесними ушкодженнями та порізами на шиї студентка Кременецького вищого професійного училища потрапила до лікарні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Тернопільської області.

Як з'ясували правоохоронці, у цей день двоє хлопців та одна дівчина – студенти училища вирішили розважитись. Вони взяли пляшку горілки та солодку воду і пішли до закинутих приміщень. Коли закінчилось спиртне, то підлітки попросили перехожого купити їм ще пляшку вина.

За розмовами дівчина почала насміхатись над хлопцями. Це їх розізлило і вони почали бити подругу палкою, що знайшли поблизу. Потім один з нападників почав душити дівчину і вона втратила свідомість. Щоб приховати те, що трапилось, один з молодиків схопив розбиту пляшку і завдав декілька порізів по горлу своїй жертві.

Побачивши, що одногрупниця не рухається, хлопці залишили її стікати кров'ю.

Приблизно за годину дівчина прийшла до тями та змогла дістатись гуртожитку, звідти комендант викликала швидку.

Наразі потерпіла перебуває в лікарні, її стан середньо-стабільний. За словами лікарів, вона дивом вижила, оскільки склом була травмована сонна артерія.

Працівники поліції затримали двох нападників у порядку статті 208 Кримінально-процесуального Кодексу України. Їм інкримінують частину 2 п.12 статті 115 Кримінального Кодексу України – умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Читайте також: "Він точно причетний" – Гандзюк впізнала нападника".

Другие новости