ПоддержатьУкраїнська

Голодні ігри корупції: харківські прокурори та працівники ДСО продовжують блокування "Росток-Холдингу"

StopCor
StopCor

StopCor

Голодні ігри корупції: харківські прокурори та працівники ДСО продовжують блокування 'Росток-Холдингу'

Рейдери поставили підприємства "Росток-Холдингу" на межу виживання. Нагадаємо, формальною причиною атаки на холдинг стала заява до поліції одіозного бізнесмена Якова Грибова, що окрім володіння відомим горілчаним брендом відзначився великою любов’ю до країни-агресора – Російської Федерації та її глобальних геополітичних проектів.

Три елеватори та зернові сховища, вже кілька тижнів заблоковані.  Ба більше, блокування здійснюється правоохоронцями, зокрема, Державною службою охорони.

"Зараз ми знаходимось в місті Ічня, служба охорони з міста Ніжина заблокувала в'їзд та виїзд автотранспорту на території підприємства. Рішення було винесено 8 листопада, набрало чинності з моменту винесення, сьогодні 12 листопада, але вдалось розблокувати діяльність підприємства лише сьогодні, як ви бачите, автотранспорт заїжджає на територію елеватора", - коментує юрист групи компаній "Росток-Холдинг" Олександр Кеєр. 

Голодні ігри корупції: харківські прокурори та працівники ДСО продовжують блокування ''Росток-Холдингу''

Наскільки законне їхнє перебування на елеваторі та за чиїм наказом перешкоджають діяльності "Росток-Холдингу", працівники ДСО пояснити не змогли.

Тиск на компанію "Росток-Холдинг" не зменшується, навпаки – зростає з новою силою. Незрозумілі дії працівників Харківської прокуратури знову запустили справу по колу. Навіть попри те, що Харків взагалі не має стосунку до Сумської та Чернігівської областей, де знаходяться підприємства, прокуратура знову подала до суду клопотання про арешт майна "Росток-Холдингу".

Деталі розслідування "Стоп Корупції" - у відео: 

https://youtu.be/rZ3kyMknbgc

Другие новости