ПоддержатьУкраїнська

"Готую рапорт", — Гогілашвілі про інциденту на блокпості в зоні ООС

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

'Готую рапорт', — Гогілашвілі про інциденту на блокпості в зоні ООС

Заступник міністра внутрішніх справ Гогілашвілі, який потрапив в скандал через сварку з правоохоронцями під час перевірки на блок-пості в ООС, заявив що погоджується з рішенням голови МВС Дениса Монастирського.

 Автомобіль заступника міністра МВС Гогілашвілі зупинили по дорозі в АТО Фото: скріншот

"Безумовно, хочу вибачитися за свою надмірну емоційність", - пише Гогілашвілі у Facebook.

Він також додав, що абсолютно погоджується з рішенням голови міністерства Дениса Монастирського щодо бажання його відсторонити та ініціювати перевірку.

"Згоден з рішенням міністра почати дисциплінарне провадження, готую рапорт на ім'я міністра МВС і буду всіляко сприяти його проведенню", - додав Гогілашвілі.

Нагадаємо:

  • Через скандал, який влаштував заступник МВС України Олександр Гогілашвілі на блокпості при в'їзді в Донецьку область, проведуть "дисциплінарне провадження", під час якого встановлюватимуть всі обставини інциденту.
  • Заступник глави МВС України Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпості на в'їзді до Донецької області. Поліцейські зупинили машину, яка прямувала у бік зони ООС. Проте транспортний засіб пригальмував не одразу. Чиновник обурився, що його не впізнали, та погрожував правоохоронцям.

Другие новости