ПоддержатьУкраїнська

Громадська рада при Донецькій ОДА підтримала учасників економічної блокади

StopCor
StopCor

StopCor

Громадська рада при Донецькій ОДА підтримала учасників економічної блокади

Народний депутат та активний учасник блокади Семен Семенченко зазначив, що на сьогоднішньому засіданні громадської ради при Донецькій ОДА було прийнято рішення про підтримку учасників економічної блокади Донбасу.

Новину повідомляє "Преса України".

Крім того Семенченко відзначив, що на даний момент влада намагається вкинути в інформаційний простір факт того, що при продовженні блокади всі шахтарі окупованих територій підуть воювати проти української армії.

"Зачепила одна теза, яку використовує Порошенко і його вертикаль. Вони вважають що є загроза, що "150 тисяч шахтарів, які залишаться без роботи – підуть воювати за "ЛДНР". І "це ж наші люди", – заявив нардеп.

Він відразу ж додав, що така інформація є нічим іншим, як черговою вигадкою влади. Адже шахтарі окупованих територій навряд чи підуть відразу ж воювати.

"Яку треба мати перекручену свідомість, щоб з усією серйозністю говорити такі речі? Тобто якщо люди, звільнившись з роботи одразу йдуть вбивати українців, щоб "прогодувати свої сім'ї", то як можна називати цих монстрів "нашими людьми"? Так можна виправдати навіть людоїдство", – додав нардеп.

Нагадаємо, журналісти повідомляють, що у прифронтових містах немає ліків, які дуже необхідні хворим дітям.

Другие новости