ПоддержатьУкраїнська

Кеш у пакетах для сміття та в офшорах: як «заробляє» суддя Окружного адмінсуду Києва Качур

StopCor
StopCor

StopCor

Кеш у пакетах для сміття та в офшорах: як «заробляє» суддя Окружного адмінсуду Києва Качур

Раніше були хабарі готівкою, тепер – на рахунках у офшорах. Суддя Окружного адміністративного суду Києва Качур бере гроші у будь-якому еквіваленті. Були часи, коли приносив додому кеш у пакетах для сміття. Про це стало відомо журналістам «СтопКору». Про нечесні заробітки Качура в ексклюзивному коментарі розповіла його колишня дружина Євгенія.

 Євгенія Качур розповіла про хабарі судді Окружного адмінсуду Києва Качура. Фото: СтопКор.

«Раніше були хабарі готівкою, останні років 5 все проводиться через офшор і кіпрські банки ...

Зрозуміло, що людина заробляла, як могла, брала хабарі. І якщо 10 років тому це ще була готівка, грубо кажучи, в пакетах з-під сміття, то зараз, ясна річ, зовсім інші схеми. Ну, подарунки — це я вважаю найменш шкідливим. Усім відомо, в будь-якій декларації будь-яких, скажімо так, перших осіб, які декларують свої статки, давно зроблена така схема узаконення грошей, за якою близькі родичі можуть дарувати  подарунки. Ну, насправді воно так і є: якщо, наприклад, якесь весілля, то чому родичі не можуть подарувати багато грошей, так само як ці родичі на день народження дарують великі суми? Ну так, це як схема узаконення грошей. Треба ж якось пояснювати, за які гроші ти їдеш світом кататися або чому у тебе красива машина», — розповіла Євгенія Качур в ексклюзивному коментарі «СтопКору».

https://www.facebook.com/stopcor.ua/posts/2751793311755845

Зазначимо, що у декларації судді — 2 гаражі та службова квартира, яку йому видали, бо начебто він мешкав у аварійному гуртожитку в той час, коли на батька Качура було записано 4 квартири у центрі Києва вартістю від 300 000 доларів. Суддя живе у розкішному маєтку під Києвом. На території обійстя — штучні ставки, гостьовий будинок та власна капличка. Вартість такої нерухомості, за даними громадських активістів, щонайменше 1 000 000 доларів.

Зазначимо, що через скандальні рішення Качура, викрадення ним власної дитини і мільйонні статки судді під Окружним адміністративним судом Києва почали безстрокову акцію протесту.

Другие новости