ПоддержатьУкраїнська

Київська прокуратура звинувачує горе-матір у вбивстві однорічної дитини

StopCor
StopCor

StopCor

Київська прокуратура звинувачує горе-матір у вбивстві однорічної дитини

Дії горе-матері, яка залишила напризволяще двох малолітніх дітей, перекваліфіковано на умисне вбивство. Як відомо, інцидент стався у кінці листопада минулого року.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Київська міська прокуратура №1 перекваліфікувала злочин, скоєний матір'ю проти двох своїх малолітніх дітей. Правоохоронні органи провели досудове розслідування, та повідомили матері підозру у скоєнні умисного вбивства. Як відомо, у кінці листопада 2016 року жінка зачинила вдома двох малолітніх дітей. 20-річна уродженка Миколаївської області на 9 днів залишила у квартирі однорічного сина та 2-річну доньку. За час відсутності матері одна дитина померла.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.135 КК України (залишення в небезпеці, що спричинили загибель людини). У ході досудового слідства було встановлено, що горе-мати свідомо зачинила дітей у квартирі. Але це було зроблено не цілеспрямовано. У результаті відсутність матері призвела до смерті однорічного хлопчика.

Сьогодні, 15 лютого, прокуратурою було винесено рішення щодо перекваліфікування злочину. Жінці оголошено нову підозру в умисному вбивстві малолітньої дитини (ч. 2 ст. 115 КК України). Горе-мати наразі перебуває під вартою.

Раніше повідомлялось, що молода жінка зачинила у найманій квартирі двох своїх маленьких дітей. Повернувшись додому, жінка знайшла 2-річну дівчинку у непритомному стані. Однорічний хлопчик помер.

Другие новости