ПоддержатьУкраїнська

Директор Остерського військового лісгоспу, де "СтопКор" викрив махінації з лісом, учинив самогубство

StopCor
StopCor

StopCor

Директор Остерського військового лісгоспу, де 'СтопКор' викрив махінації з лісом, учинив самогубство

Колишній директор Остерського військового лісгоспу Валентин Судак покінчив життя самогубством.

Про це дізнався журналіст "СтопКору" Артем Лагутенко та повідомив деталі трагедії.

"На цьому фото зображено колишнього директора Остерського військового лісгоспу Валентина Судака. Воно зроблено під час перевірки його держпідприємства наприкінці минулого року. Згодом ця перевірка встановила махінації з вивезенням лісу і мільйонні збитки.

А 2 лютого 2017 року Валентин Судак повісився.

Він залишив передсмертного листа. З такими словами: "Мене підставили мої колеги (іменами я незабаром поділюся з вами), з цим змиритись я не можу, тому йду з цього життя. Прошу вибачення в рідних", – повідомив журналіст "СтопКору" на своєму Фейсбуці.

"Остерський військовий лісгосп за минулий рік прославився нелегальними вирубками й такими ж нелегальними вивезеннями лісу. Працівників держпідприємства неодноразово ловили на гарячому журналісти "СтопКору" та колеги з інших ЗМІ.

Уявіть собі, що Валентин Судак був гвинтиком, на який чинили надто великий тиск. У механізмі з дерибану сотень тисяч гектарів ВІЙСЬКОВОГО лісу!

І дуже скоро у програмі "СтопКор" ми розкажемо вам про весь диявольський механізм, що на повну потужність працює в тіні вже кілька років.

Ми проллємо на нього світло. І спробуємо зруйнувати", – пообіцяв розслідувач.

Другие новости