ПоддержатьУкраїнська

Львів'яни розповіли, як не попастися на гачок шахраїв під час свят

StopCor
StopCor

StopCor

Львів'яни розповіли, як не попастися на гачок шахраїв під час свят

Львівські користувачі соцмереж розкривають схеми аферистів, які "здають" туристам житло на свята.

Як повідомляють у "Фейсбук" користувачів спільноти Lviv Travel Club, шахраї "розводять" туристів, здаючи їм у Львові квартири, яких не існує.

"Сьогодні була розмова телефоном з людиною, яка представилася, як власник багатьох квартир у Львові. Хотіла забронювати квартиру, яка, як я взнала, не є його власністю і в нього немає домовленості з власником квартир, що він має право їх навіть пропонувати, але він виставляє їх, як свою власність. Дуже довго запевняв, що треба скинути завдаток на карточку Приватбанк, через те, що він не має часу зустрітися. Обіцяв при поселенні взяти половину суми, а решту сума при виїзді – звучить привабливо!!! Вартість гарної в центрі квартири 600 грн на 31.12, а дальше по 400 грн – ну взагалі супер ціна, поведеться кожен, але ВІН не має права їх здавати й навіть пропонувати. Оголошення на OLX.!!!Можливо, що є і на Doba", - йдеться у дописі.

"Аферист буде тримати з вами зв'язок до тих пір, поки ви не оплатите завдаток. За два дні до приїзду або ще менше він телефон виключає – для вас він поза зоною досяжності! Номер мобільного міняється і схема "кидалова" продовжується! Людина вміє переконати що саме вона власник і її репутація для неї важливіша, ніж ці смішні, як для нього, гроші! Хочете беріть, а хочете – ні, то він і не наполягає, бо за ці гроші на вихідні на свята квартиру він здасть! Людина ведеться на низьку ціну і на умови, які аферист пропонує, бо дуже " солодкі" його правила", – повідомив інший учасник спільноти.

Другие новости