ПоддержатьУкраїнська

Манчестер Юнайтед - Вест Хем: прогноз букмекерів

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

Манчестер Юнайтед - Вест Хем: прогноз букмекерів

"Манчестер Юнайтед" зіграє на своєму полі проти "Вест Хэма" у рамках 23-го туру чемпіонату Англії. Матч пройде 22 січня, початок - в 18: 00 мск. "Манчестер Юнайтед" - "Вест Хэм" : прогноз, ставка, коефіцієнти, статистика.

 Манчестер Юнайтед - Вест Хем: прогноз букмекерів - фото Footboom

"Манчестер Юнайтед"

"Манчестер Юнайтед" займає сьоме місце в турнірній таблиці АПЧ, набравши в 21-му матчі 37 очок, пише livesport.

Раніше цього тижня "МЮ" виграв на виїзді у "Брентфорда"(3: 1). Незважаючи на рахунок, матч був украй складним. Особливо це стосується першого тайму, коли у суперника були як мінімум три неймовірні моменти.

Після перерви команда Ральфа Рангника зіграла помітно краще, але в цілому видно, що вона як і раніше дуже уразлива.

У дев'яти матчах під керівництвом Рангника "МЮ" взяв п'ять перемог, тричі зіграв внічию і зазнав одно поразки. Не сама гірша статистика, але по грі команда не вражає.

"Вест Хэм"

"Вест Хэм" тим часом займає четверте місце після 22-х зіграних матчів, в яких набрав 37 очок.

У минулі вихідні лондонський клуб перервав серію з чотирьох перемог. "Молотобойці" поступилися на своєму полі "Лидсу"(2: 3), допустившись невластиву собі велику кількість помилок в обороні.

Перед цим же "Вест Хэм" обіграв "Уотфорд", "Кристал Пэлас", "Лидс"(у Кубку Англії) і "Норвич", забивши в цілому 11 м'ячів.

"Вест Хэм" забив сім м'ячів в двох попередніх матчах АПЧ на виїзді.

Прогноз і ставка

На "Манчестер Юнайтед" в цьому матчі можна поставити за 1.99, нічию букмекери пропонують за 4.05, а перемогу "Вест Хэма" - за 3.94.

Раніше цього сезону у "МЮ" були два складні матчі проти "Вест Хэма". У першому "червоні дияволи" абияк виграли, а в наступному зазнали поразок і заразом вилетіли з Кубку ліги. З урахуванням усіх проблем в обороні "МЮ" буде дуже складно набрати три очки в майбутньому матчі.

Читати також:

Другие новости