ПоддержатьУкраїнська

Мешканці Криму нарікають на життя при Росії

StopCor
StopCor

StopCor

Мешканці Криму нарікають на життя при Росії

Мешканка кримського міста Феодосія свого часу голосувала за анексію, про що розповіла на камеру. Однак після приходу до влади росіян отримала не те, на що сподівалася.

Мешканці Криму нарікають на життя при Росії

Новину повідомляє "Преса України".

Відповідне відео з визнанням кримчанки було опубліковано днями на YouTube.

"Я ходила, кричала "Росія! Росія!" Та не гірше ж ми тепер повинні жити? Продукти дуже дорогі. Роботи немає. Жодного заводу не запустили. Просто боляче і прикро, і говорити вже не хочеться. Соромно сказати, але при Україну жили краще. Точно так само думають всі", – відверто каже кримчанка.

У той же час, за її словами, вона не шкодує про свою підтримку окупантів, тому що "росіянка і народилася там (в Росії)". Крім того, жінка нарікає, що на тлі різкого погіршення умов життя жителі півострова, ті, хто був проти російської окупації, "підкрутили патріотизм" її активним прихильникам.

У коментарях під відео розгорнулася бурхлива дискусія з приводу належності Криму і рівня життя в РФ, а також на півострові до і після анексії.

https://youtu.be/ppDGhLhhU6I

Нагадаємо, дороги в місті Керч, біля якого зводять знаменитий Керченський міст, знаходяться в жахливому стані. Про це, а також про надії не вирішення цієї проблеми, висловилися місцеві жителі.

Другие новости