ПоддержатьУкраїнська

Ми з Малиновським перевернули цю сторінку – Петраков

StopCor
StopCor

StopCor

Ми з Малиновським перевернули цю сторінку – Петраков

Головний тренер збірної України Олександр Петраков відповів на запитання журналістів напередодні матчів проти Болгарії та Боснії і Герцеговини, повідомляє Укрінформ.

«Ярмоленко здоровий, ми готуємося до гри з Боснією. Про ротацію не йдеться, ми готуємося до гри року.

Ми повернули Руслана Малиновського. Що вплинуло на це рішення? Ми з Русланом перевернули цю сторінку. Все.

Чи спробувати Зінченка на позиції лівого захисника? Я подумаю над цим питанням.

Гармаш добре грає у чемпіонаті України, забиває голи, тож я його викликав. На якій позиції? Побачимо. Денис може грати на багатьох позиціях. Я його знаю з юнацтва, тож побачимо, чим він буде корисний збірній.

Денис Гармаш – українець, добре грає в «Динамо», заслужена людина, провів 350 матчів, забиває голи, серед лідерів у списку бомбардирів. Чим не подобається Гармаш? Зрозуміти не можу. Мені він подобається.

Дуже хочу запросити уболівальників підтримати команду у грі з Болгарією в Одесі. Це специфічне місто. Раніше це було суто футбольне місто. Тож прошу всіх підтримати збірну», – сказав Петраков.

Як повідомляв Укрінформ, спаринг з Болгарією зіграють 11 листопада в Одесі, матч відбору на ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною – 16 листопада на виїзді.

Україна посідає друге місце у відбірковій групі D, випереджаючи Фінляндію на одне очко і Боснію і Герцеговину на два очки. Однак суперники українців зіграли на матч менше.

Джерело: Укрінформ

Другие новости