ПоддержатьУкраїнська

На Донбасі російські найманці поранили українського військового

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

На Донбасі російські найманці поранили українського військового

На Донбасі з початку 16 січня окупаційні війська РФ один раз порушили режим тиші. Внаслідок ворожих обстрілів поранення отримав наш захисник.

 На Донбасі окупанти поранили українського захисника Фото: Штаб ООС

"Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. У бік Катеринівки збройні формування Російської федерації відкривали вогонь з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні пресцентру штабу операції Об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

В результаті ворожого обстрілу поранення отримав український військовий.

Наразі воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

"Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації", - додали у штабі.

Читайте також інші схожі новини:

  • Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Росія своїми військами біля українських кордонів загострює ситуацію в регіоні, щоб мати перевагу за столом переговорів.
  • Експерт Національного інституту стратегічних досліджень вважає, що війна з Росією — цілком імовірний варіант розвитку подій. Єдиний вихід для України у такій ситуації — заручитися підтримкою союзників. Інакше доведеться "готуватися до найгіршого".
  • Секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев в інтерв’ю російському ЗМІ заявив, що в Україні “може щось статися” і “українці будуть мільйонами тікати”.

Другие новости