ПоддержатьУкраїнська

На Рівненщині в дорозі загорівся пасажирський автобус

StopCor
StopCor

StopCor

На Рівненщині в дорозі загорівся пасажирський автобус

Маршрутний автобус, що здійснював транзит до міста Сарни Рівненської області, загорівся на дорозі. Водій викликав пожежників. Ніхто з пасажирів поранень та травм не отримав.

На Рівненщині в дорозі загорівся пасажирський автобус

Новину повідомляє прес-служба ДСНС.

18 квітня о 07:42 до Служби порятунку "101" від водія маршрутного автобуса ПАЗ-695 сполученням "Сарни–Кам'яне–Чудель" надійшло повідомлення про загоряння даного транспортного засобу на вул. Ковельська у м. Сарни.

Вогнеборці, які прибули за викликом встановили, що вогнем охоплено моторний відсік автобуса. О 07:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 08:00 – ліквідувати. Внаслідок загоряння пошкоджено лише моторний відсік. Травмованих та постраждалих не має. На гасіння було залучено 6 чоловік особового складу 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни та одну одиницю техніки.

Як згодом розповів рятувальникам водій, він повернувся з рейсу, висадив пасажирів та прямував до гаража. У цей час відчув різкий запах диму у салоні, а ще за хвилину помітив полум'я з двигуна.

Чоловік одразу зупинив транспортний засіб та викликав вогнеборців. Причини виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, 37 киян змушені були терміново покинути свої домівки 4 квітня. У їхньому багатоквартирному житловому будинку, що на вулиці Половецькій, 16Б, пожежники проводили евакуацію через масштабну пожежу.

Другие новости