ПоддержатьУкраїнська

На Сумщині чоловік підірвав себе гранатою на очах у колишньої дружини

StopCor
StopCor

StopCor

На Сумщині чоловік підірвав себе гранатою на очах у колишньої дружини

У Краснопільському районі Сумської області вчора 35-річний чоловік підірвав себе гранатою на очах у колишньої дружини. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Сумській області, передає УНН.

"На виклик негайно виїхали керівництво ГУНП, слідчо-оперативна група відділення поліції, працівники вибухотехнічної та кінологічної служб. Було встановлено, що свідком гибелі чоловіка стала його колишня дружина. З її слів, вони були розлучені вже чотири роки, проте підтримували гарні стосунки, адже мали двох неповнолітніх дітей. Того дня він зателефонував і попросив прийти до лісосмуги, що була неподалік їхнього будинку, аби попрощатися. А коли вона прийшла, побачила що чоловік тримає в руках гранату. Спочатку він перекидав її з руки в руку, а після того, як вона впала на землю, накрив своїм тілом. Пролунав вибух. Сама жінка не постраждала", – повідомив начальник Краснопільського відділення поліції Віталій Гордієнко.

Слідчі поліції провели два обшуки будинків, де мешкав чоловік. В будинку колишньої дружини правоохоронці нічого не знайшли, а от в будинку, де загиблий проживав останні чотири роки, були знайдені незареєстровані гладкоствольна мисливська рушниця та набої різного калібру.

За місцем мешкання загиблий характеризується з позитивного боку, жодної судимості не мав. Оглянувши місце події, поліцейські знайшли металеві уламки та металеву скобу від гранати Ф-1.

Наразі за даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю), в рамках якого поліція з‘ясовує причини та обставини самогубства, а також походження зброї та боєприпасів.

Другие новости