ПоддержатьУкраїнська

Очільниця "Марганецьводоканалу" втекла з прийому громадян через візит активістів "Стоп корупції"

StopCor
StopCor

StopCor

Очільниця 'Марганецьводоканалу' втекла з прийому громадян через візит активістів 'Стоп корупції'

Керівниця КП «Марганецьводоканал» покинула будівлю підприємства та проігнорувала запланований прийом громадян через візит активістів місцевого осередку «Стоп корупції». Представники проекту хотіли дізнатись про причини підвищення тарифів на воду, водовідведення та непрозорі умови тендерів. Про результати повідомив журналіст проекту Володимир Садиков.

«Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» веде особисте розслідування щодо необґрунтовано підвищеного тарифу на воду та водовідведення й непрозорі тендери. Ці всі питання набули не аби якого розголосу і до мене, як до журналіста, звертаються мешканці м. Марганець. І ось вчора я зробив пост, що 21.05.2018 хочу сходити на прийом до керівника комунального підприємства «Марганецьводоканал»№ Петровенко І.Г. і поставити деякі запитання, а саме якості води, структури тарифів, збанкрутілого положення підприємства, і чому у начальника при такому стані справ заробітна плата за 9 місяців становить 455929 грн – це більш ніж п’ятдесят тисяч на місяць, а у підлеглих заробітна плата, згідно з інформацією НАЗК, від 30 тис. грн до 70 тис. грн. Але в міськводоканалі наразі так заведено – за інформацією НАЗК особи, наближені до керівника підприємства, отримують від 15 тис. грн до 30 тис. грн на місяць!

І ось прийшовши о 10 годині на її особистий прийом, з’ясував, що начальник швидко вирушила в якесь невідоме відрядження. Секретар-референт так і не змогла мені пояснити причини відрядження саме в день прийому громадян – чи то був виклик до області, чи керівник підприємства з власної ініціативи поїхала до області, чи, може, просто втекла або заховалась!», – розповів журналіст «СтопКору» Володимир Садиков.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде звертатись до власника – Дніпропетровської обласної ради та до правоохоронних органів з вимогою перевірити викладені факти та притягти винних до відповідальності.

https://youtu.be/3PkWXL17Rqs

Другие новости

Земля, имение и квартиры в Киевской области: журналисты посетили владение заместителя командующего НГУ Билоуса (фото)

Земля, имение и квартиры в Киевской области: журналисты посетили владение заместителя командующего НГУ Билоуса (фото)

Журналисты СтопКора приехали к заместителю командующего Нацгвардии Билоусу, чтобы спросить о скандальном приобретении формы для НГУ и его декларации.