ПоддержатьУкраїнська

На Сумщині "працівники" газової служби ошукують мешканців

StopCor
StopCor

StopCor

На Сумщині 'працівники' газової служби ошукують мешканців

Під приводом перевірки газових приладів до осель мешканців міста проникають шахраї.

До поліції Сум за допомогою звернулося двоє жителів обласного центру, які протягом одного дня стали жертвами схожих крадіжок. До обох потерпілих в квартири заходили невідомі, що називалися працівниками газової служби, та скоювали крадіжки грошей і цінностей, повідомляє Сектор комунікації поліції Сумської області.

Перше повідомлення про крадіжку з квартири грошей та цінностей надійшло до поліції від 89-річного жителя будинку №6 з вулиці Рибалка. Пенсіонер повідомив, що близько 14-ї години у двері його квартири постукали молоді хлопець та дівчина, які відрекомендувалися працівниками газової служби та перевірили газові прилади і документацію до них. Після того, як "перевіряльники" пішли, старенький виявив, що з оселі пропали гроші в сумі 150 гривень, золота обручка, мобільний телефон та шість медалей ветерана.

Увечері того ж дня поліцію викликав ще один житель того ж будинку по вулиці Рибалка. Як розповів 81-річний пенсіонер, до нього додому близько 17-ї години завітали дві невисокого зросту жінки, одягнуті в чорні куртки та в'язані шапки білого і чорного кольорів. Вони теж представилися працівниками служби газу, які прийшли з перевіркою. Поки старенький шукав документи, а потім розмовляв з одною з жінок, інша встигла у нього поцупити гроші в сумі 3700 гривень.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України та розпочала розшук злодіїв, що промишляють крадіжками під приводом перевірок газових приладів у квартирах сумчан.

Другие новости