ПоддержатьУкраїнська

На власників незаконного СТО склали адмінпротокол

StopCor
StopCor

StopCor

На власників незаконного СТО склали адмінпротокол

Дільничний інспектор Дарницького району Віталій Мішковський склав адмінпротокол на власників нелегальної техстанції на вулиці Тростянецькій. Про це повідомляють правозахисники "Стоп корупції", які навідали дільничного.

Завдяки наполегливості стопкорівців інспектор уже встановив власника сервісу. Ним виявився житель Черкаської області фізична особа-підприємець Владислав Христич. Дільничний інспектор склав адмінпротокол про правопорушення через ведення господарської діяльності сервісу з порушеннями порядку, зазначають активісти.

"За цією статтею передбачений штраф у розмірі 30-60 неоподаткованих мінімумів з конфіскацією. Наразі інспектор готує документи до суду", - розповідає правозахисник Ігор Бондарчук.

Також команда проекту вкотре навідалася до районної податкової інспекції. "З керівництвом цього разу не вдалося поспілкуватися. Натомість у відділі звернень громадян правозахисників повідомили, що податкова провела перевірку і передала матеріали до Корсунь-Шевченківської ДПІ – за місцем реєстрації власника станції технічного обслуговування", - повідомляють правозахисники проекту.

Нагадаємо, команда "Стоп корупції" спільно з місцевими жителями кварталу, де розміщене СТО, провела кілька протестних акцій.

Мешканці кварталу скаржаться на шкідливі викиди від роботи техстанції посеред житлового кварталу. Правозахисники проекту щодо роботи нелегалів зверталися до податкової та служби з надзвичайних ситуацій району.

Другие новости