ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті кандидату на посаду голови об'єднаної територіальної громади спалили майно

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті кандидату на посаду голови об'єднаної територіальної громади спалили майно

Одному з учасників перегонів на виборах до об'єднаної територіальної громади спалили майно. За даними журналістів "СтопКору", підйомник на Ведмежу гору облили бензином та підпалили невідомі. Підпал стався одразу після старту передвиборчої кампанії.

"Підйомник належав родині одного з кандидатів на посаду голови об'єднаної територіальної громади у селі Поляна на Закарпатті. За словами очевидців, кілька чоловіків облили дах споруди бензином та підпалили. За підрахунками власників, збитки від дій злочинців сягають трьох мільйонів гривень.

Окрім того, відвідувачів мальовничого села позбавили можливості піднятись на Ведмежу Гору. Підйомник працює лише на території приватного бази відпочинку, та й той не здатен вмістити достатньої кількості туристів. За нашими даними, у такий спосіб політичні конкуренти розправились зі своїм опонентом на виборах до об'єднаної територіальної громади. За словами постраждалої сторони, після інциденту правоохоронці зволікають із розслідуванням і досі не провели жодних слідчих дій. Навіть не опитали постраждалих", – розповіла журналістка "СтопКору" Наталя Полинкова.

Додамо, що журналісти проекту зафіксували низку порушень у ході передвиборчої кампанії. Серед них – підкуп виборців одним з учасників перегонів Андрієм Гриньовим. Окрім того, у списку кандидатів на посаду голови об'єднаної територіальної громади зареєстровані одразу 4 людей з однаковим прізвищем.

Нагадаємо, що 18 грудня відбудуться перші вибори голови і депутатів у новоствореній Полянській територіальній об'єднаній громаді Свалявського району. До її складу увійдуть села Поляна, Уклин, Плоске, Оленьово, Павлово, Плоский Потік, Яківське, Родниківка і Родникова Гута.

Другие новости