ПоддержатьУкраїнська

Новини Житомира: злочинна група організувала незаконні гральні заклади

StopCor
StopCor

StopCor

Новини Житомира: злочинна група організувала незаконні гральні заклади

За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури Управлінням СБУ в області організатору злочинної групи та двом співучасникам повідомлено про підозру в організації азартних ігор без ліцензії на проведення відповідного виду діяльності, вчинене організованою групою (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України), передає Житомир Ньюс.

 Фото: cybercalm

За даними слідства, житель міста Житомира, 1973 року народження, організував та забезпечив функціонування у місті Житомирі декількох гральних закладів, у яких незаконно надавалися послуги з доступу до азартних ігор за допомогою комп’ютерної техніки через мережу Інтернет.

До злочинної діяльності були залучені ще двоє житомирян, які виконували роль адміністраторів-касирів.

Що було виявлено:

  • Під час санкціонованих обшуків у гральних закладах виявлено та вилучено понад півсотні одиниць комп’ютерної техніки, грошові кошти на суму 88 тис. грн, чорнові записи щодо обігу незаконно отриманого прибутку.

Наразі на вилучену техніку та грошові кошти накладено арешт. Триває досудове розслідування, яке проводить Управління СБУ в області.

Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Читайте інші новини Житомира.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Житомирі інспектор підрозділу патрульної поліції ДТП УПП в області ДПП Нацполіції України вимагав неправомірну вигоду на суму 500 доларів США від місцевого жителя за повернення йому автомобіля, вилученого внаслідок скоєння дорожньо-транспортної події.

Також може бути цікаво: у Житомирі повідомили про підозру лікарю, який через борги скоїв замах на вбивство директорки стоматологічного центру, у якому він працював.

Другие новости