ПоддержатьУкраїнська

Обстріли бойовиків на Донеччині: у селищі поблизу Торецька загинула дитина

StopCor
StopCor

StopCor

Обстріли бойовиків на Донеччині: у селищі поблизу Торецька загинула дитина

Російські найманці на Донбасі продовжують порушувати режим припинення вогню. Так, поблизу Торецька розірвався ворожий снаряд. В результаті загинула 15-річна дівчинка.

Новину передає "Преса України".

Сьогодні, 28 травня, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про загибель 15-річної дівчинки. Учениці ЗОШ №7. Дитина знаходилась у селищі Залізне поблизу Торецька, Донеччина, де російські найманці вели обстріли. Про це Жебрівський написав на своїй сторінці у соцмережі. За його словами, загиблу звали Дарія. Вона була ученицею 9 класу.

"Дитина перебувала на подвір'ї своєї бабусі у той час, коли туди прилетів великокаліберний снаряд, випущений з рашистських позицій... Три дні тому вона відсвяткувала свій день народження", – написав Жебрівський.

Голова Донецької ВЦА також висловив свої співчуття рідним дівчинки.

"А окупанти та їхні посіпаки триматимуть відповідь за кожен свій злочин, скоєний на українській землі", – підсумував він.

Крім того, перший заступник начальника поліції України В’ячеслав Аброськін уточнив, що інцидент трапився сьогодні, 28 травня. За його словами, наразі на місці працює слідчо-оперативна група поліції. Розпочато кримінальне провадження за ст.258 "Терористичний акт" КК України.

У прес-службі поліції Донеччини тим часом заявили, що про інцидент розповів дідусь загиблої, а саме близько 12:30. Відомо, що снаряд розірвався за 3 метри від дитини.

Другие новости