ПоддержатьУкраїнська

Під наркотиками збив двох дітей: у Харкові водія випустили з СІЗО (відео)

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

Під наркотиками збив двох дітей: у Харкові водія випустили з СІЗО (відео)

У Харкові суд змінив запобіжний захід водію Toyota Land Cruiser Дмитру Лисенку, який 11 листопада, перебуваючи під дією наркотиків, збив двох дітей на “зебрі”. 

 Скандальне ДТП у Харкові Фото: Нацполіція

Спікер Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що 24 січня Київський районний суд Харкова змінив запобіжний захід Дмитру Лисенку, який збив двох дітей на “зебрі” 11 листопада. 

За його словами, відповідне рішення було прийнято через те, що у постраждалих були встановлені травми лише легкої та середньої тяжкості. 

“Експертиза встановила у дітей пошкодження легкої та середньої тяжкості. Відповідно статтю перекваліфікували ч. 1 ст. 286-1 КК”, - сказав спікер.

Він зазначає, що після перекваліфікації справи закон забороняє тримати Лисенка у СІЗО, передає Харків Times.

Відео скандального ДТП у Харкові на проспекті Науки

https://youtu.be/jX8OCyugojs

Нагадаємо, 11 листопада 34-річний Дмитро Лисенко під дією наркотичних речовин на автомобілі Toyota Land Cruiser збив двох 13-річних дітей на пішохідному переході на проспекті Науки. Він проїхав на червоне світло. 

Пізніше експертиза підтвердила факт того, що Лисенко під час ДТП перебував під дією наркотиків.

Харківський апеляційний суд 18 листопада збільшив суму застави до 3 мільйонів 178 тисяч гривень у справі цього водія. Прокуратура своєю чергою вимагала 10 мільйонів гривень застави. 

Другие новости