ПоддержатьУкраїнська

Поліцейського, який п'яним побив жінку та студента в Полтаві, звільнили з роботи

StopCor
StopCor

StopCor

Поліцейського, який п'яним побив жінку та студента в Полтаві, звільнили з роботи

Станом на 1 жовтня звільнено сержанта поліції, внаслідок дій якого декілька громадян отримали тілесні ушкодження, серед них – 17-річний студент УАЛу та жінка – інформує пресслужба поліції в Полтавській області

Керівництво поліції в Полтавській області ініціювало службове розслідування, наслідком якого стало звільнення сержанта зі служби.

"Ми категорично засуджуємо такі дії з боку будь-кого, тим паче співробітника правоохоронних органів! Інформую, що ми завжди готові до діалогу та закликаю громадян одразу повідомляти нас щодо будь-яких порушень зі сторони правоохоронців. Реагування буде миттєвим, об'єктивним та законним", – коментує керівник поліції Полтавщини Андрій Замаха.

Нагадаємо, що інцидент відбувся між 21 та 22 годиною вечора біля одного з жилих будинків в Подільському районі міста Полтави. Двоє чоловіків, які виявилися представниками поліції, вчинили бійку, у якій постраждало двоє громадян – 17-річний студент та жінка. Дії було кваліфіковано за ч.1 ст.121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) та ч.1 ст.125 (умисні легкі тілесні ушкодження).

У ході слідчих дій було встановлено, що одним з учасників бійки був працівник батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Полтава", який до того служив у зоні АТО та ООС.

Другие новости