ПоддержатьУкраїнська

При Україні краще було: пропагандистка з українським прапором прогулялася по Криму – відеоексперимент провалився

StopCor
StopCor

StopCor

При Україні краще було: пропагандистка з українським прапором прогулялася по Криму – відеоексперимент провалився

Минулого тижня блогер-пропагандист Альона Бардовська проїхалася містами анексованого Криму з українським прапором, щоб довести, що це безпечно, проте експеримент не вдався.

Про це вона повідомила у своєму відео, яке опублікувала на Youtube, передає "Діалог.UA".

Кримський півострів не повернеться до складу України протягом кількох десятиліть, проте Росія дорого за це заплатить. Дівчина вирішила поїздити різними містами анексованого Кримського півострова і показати всім, що українські телеканали брешуть і люди в Криму адекватно реагують на українську символіку. Однак на ділі все виявилося трохи інакше, але дівчина не обрізала даний матеріал і показала його в Мережі.

Як їй вдалося з'ясувати, деякі люди дійсно вітають і люблять Україну, однак у великих містах люди погрожують викликати на місце співробітників ФСБ і поліції, щоб дівчина не влаштовувала провокації.

Відзначимо, кілька людей поскаржилося їй, що російська влада в Криму приймає занадто багато обмежувальних заходів щодо населення, а також не дбає про фінансове становище громадян – з вуст місцевих жителів можна почути фразу: "При Україні краще було".

Також у дівчини намагалися відібрати український прапор зі словами: "Ти з України, ось туди і їдь".

https://youtu.be/RLKQslrtzR4

Другие новости