ПоддержатьУкраїнська

Проголосуйте за кандидатів від "Стоп корупції" на довиборах у НАБУ

StopCor
StopCor

StopCor

Проголосуйте за кандидатів від 'Стоп корупції' на довиборах у НАБУ

Координатор "Стоп корупції" Богдан Хмельницький та правозахисник від партнера проекту ГО "Право на допомогу" Ігор Бондарчук беруть участь у довиборах до Ради громадського контролю при НАБУ.

Вони можуть бути обрані замість тих членів ради, чиї повноваження достроково припинені, і працюватимуть у Раді громадського контролю до завершення повноважень її чинного складу, а саме – до червня 2017 року.

У конкурсі бере участь 31 кандидат від 25-ти громадських організацій. Ознайомитися з повним переліком кандидатів та інформацією про них можна на сайті НАБУ у розділі "Рада громадського контролю". Голосувати за кандидатів до РГК можуть громадяни, які проживають на території України за посиланням http://nabu.gov.ua/voting/.

Сторінка для голосування запрацює з 9 ранку. Там же буде повна інформація про всі учасників. Триватиме відбір з 9 до 21 години.

Для безпеки голосування його учасники мають пройти триступеневу верифікацію (код перевірки, підтвердження за електронною поштою та номером мобільного телефону). Крім того, щоб унеможливити «накрутку» голосів, користувачі зможуть дізнатися кількість голосів за кожного з кандидатів лише після завершення голосування. Разом із тим, кожен громадянин зможе перевірити, чи зберігся його голос. Про такі заходи безпеки ідеться на сайті НАБУ.

Результати голосування із зазначенням обраних членів Ради громадського контролю оприлюднять на офіційному веб-сайті НАБУ 11 серпня.

Підтримайте кандидатів від "Стоп корупції" – не дайте корупції жодного шансу на існування!

Проголосуйте за кандидатів від ''Стоп корупції'' на довиборах у НАБУ
Проголосуйте за кандидатів від ''Стоп корупції'' на довиборах у НАБУ

Другие новости