ПоддержатьУкраїнська

Просив нікому не розповідати про їх "іграх": на Одещині керівника будинку дитини підозрюють у сексуальному насильстві

StopCor
StopCor

StopCor

Просив нікому не розповідати про їх 'іграх': на Одещині керівника будинку дитини підозрюють у сексуальному насильстві

В Одеській області слідчі пред'явили керівнику спеціалізованого дитячого закладу підозра в сексуальному насильстві над малолітніми вихованцями та їх розбещення. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП, передає "Одеса Online".

 Фото: sud.ua

"За результатами слідчих дій поліцейські встановили, що більше двох років 59-річний чоловік, на якого було покладено обов'язки по вихованню та турботі про потерпілих, здійснював щодо них розпусні дії і сексуальне насильство, що завдавало їм фізичного болю і розбещував їх. Чоловік запрошував дівчаток до свого кабінету подивитися мультики, поїсти солодощів, пограти і задовольняв свої сексуальні потреби шляхом демонстрації дітям свого інтимного органу, дотиками їм до їхніх тілах і схилянням до зворотних дій. З метою приховування злочину, правопорушник просив дітей нікому не розповідати про їх "ігри", пояснюючи, що це їх з ним таємниця, про яку ніхто не повинен знати", - повідомили в поліції.

На підставі зібраних доказів чоловікові повідомили про підозру за ч. 4 ст. 153 (сексуальне насильство) і частини 2 статті 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років в'язниці. Слідчі клопочуть про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, декілька місяців тому в поліцію звернулася співробітниця спеціалізованого Будинку дитини із заявою про те, що директор цієї установи скоїв розпусні дії стосовно трьох вихованок семи і п'яти років.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Дніпрі сталася серйозна ДТП.

Другие новости