ПоддержатьУкраїнська

"Слуга" Янченко: Смерть Полякова настала внаслідок реакції алкоголю та метадону

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

'Слуга' Янченко: Смерть Полякова настала внаслідок реакції алкоголю та метадону

Згідно з висновками токсикологічної експертизи, смерть нардепа Антона Полякова наступила в результаті реакції алкоголю і метадону.

 Нардеп Антон Поляков Фото: скріншот

Про це народний депутат від "Слуги народу" Галина Янченко написала у Facebook.

"Смерть Антона Полкова наступила в результаті реакції алкоголю та метадону. За моєю інформацією, це показала токсикологія", - написала вона.

Для довідки, Метадон — напівсинтетичний наркотичний лікарський засіб, котрий заборонений у всіх країнах світу наряду з кодеїном і декстрометорфаном, через високу смертність і наркоманію. На початку 20 століття був синтезований за допомогою хлору і тебаїну в Німеччині Бокмюлем і Ерхартом, як синтетичний аналог морфію. Один з найбільш розповсюджених засобів вуличної наркоманії, ломка від якого триваліша, ніж від інших опіатів.

Нагадаємо:

  • 8 жовтня нардеп Антон Поляков був знайдений мертвим у Києві. Чоловіка без ознак життя виявили співробітники патрульної поліції у таксі, яке зупинили за порушення правил дорожнього руху.
  • За попередніми даними, смерть депутата настала внаслідок гострої ішемічної хвороби серця, коронарної недостатності.
  • З Верховної Ради швидка допомога забрала народну депутатку групи За майбутнє Анну Скороход. Вона до недавнього часу жила з нардепом з цієї ж групи Антоном Поляковим.
  • На парламентських виборах 2019 року Антон Поляков балотувався від партії «Слуга народу». Але у грудні 2020-го вийшов із партії через цькування однопартійцями після того, як відмовився голосувати за зняття мораторію на землю.
  • Фокус діяльності Полякова був спрямований на боротьбу із корупцією. За кілька днів до смерті в ефірі одного з телеканалів Поляков розповів, що їздив до НАБУ, де давав свідчення щодо голосування за підтримку «закону проти олігархів».

Другие новости