ПоддержатьУкраїнська

СOVID-19 забрав життя завідувачки тернопільського дитсадка

StopCor
StopCor

StopCor

СOVID-19 забрав життя завідувачки тернопільського дитсадка

Внаслідок ускладнень від коронавірусу померла завідувачка тернопільського дитсадка № 5 Світлана Мельник.

СOVID-19 забрав життя завідувачки тернопільського дитсадка

Світлана Мельник пішла з життя через СOVID-19, повідомив "Терміново" начальник міського управління охорони здоров'я Василь Даньчак. За його словами, жінка лікувалася у міській лікарні №3. Померла від ускладнень, передає "Галас".

"Перебіг захворювання у неї був такий, що, на жаль, врятувати життя не вдалося. Лікарі робили все можливе, що вимагалося згідно протоколів", – каже Даньчак.

Суттєві ускладенні від коронавірусу можуть бути і в досить молодих, зазначає начальник міськуправління охорони здоров'я. Деякі з них завершуються фатально, тому пильнуватися радять усім, незалежно від віку.

"У нас в лікарні швидкої допомоги лікувалася 91-річна жінка з СOVID-19 і одужала. А є випадки, коли молоді люди 30-35 років, хворіють з важким перебігом. Це особливості організму, все залежить від того, в кого який імунітет, як організм загартований, яка його опірна здатність", – говорить Василь Даньчак.

Нагадаємо, що коронавірус не вперше забирає життя медиків та освітян у Тернополі. 6 серпня не стало дитячої лікарки Анни Кабакової. А 1 вересня помер відомий у Тернополі педагог та фотограф Василь Стрижко.

Другие новости