ПоддержатьУкраїнська

На Львівщині 16-річний хлопець вбив чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

На Львівщині 16-річний хлопець вбив чоловіка

У Новому Роздолі, що на Львівщині поліцейські повідомили про підозру 16-річному хлопцеві, причетному до вбивства 44-річного знайомого.

 Фото: bigmir.net

Під час бійки хлопець вдарив 44-річного чоловіка рукою в обличчя, а той впав і сильно вдарився головою об асфальт. Постраждалий помер у лікарні, не приходячи до тями. Тепер неповнолітньому загрожує кримінальна відповідальність.

У поліції Львівщини повідомили, що інцидент трапився 13 вересня близько 1:00 ночі. Між неповнолітнім та його 44-річним знайомим стався конфлікт біля під'їзду будинку на вулиці Лесі Українки у Новому Роздолі. Неповнолітній вдарив постраждалого рукою в обличчя, після чого 44-річний чоловік впав, вдарився головою об асфальт та втратив свідомість. Потерпілий з травмою голови був доставлений у реанімаційне відділення лікарні, де 17 вересня помер, не приходячи до тями.

Неповнолітньому мешканцю Нового Роздолу повідомили про підозру за ч. 1 ст. 119 КК України (вбивство через необережність) ККУ. Йому загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, передає "Zaxid.net".

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей