ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" підтримав у суді кіборга Яру, який потрапив під домашній арешт після мітингу під Верховною Радою

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' підтримав у суді кіборга Яру, який потрапив під домашній арешт після мітингу під Верховною Радою

Активісти "Стоп корупції" підтримали у суді добровольця ДУКу, захисника Донецького аеропорту Ярослава Ходаківського. Бійця відправили під домашній арешт після акції протесту під Верховною Радою, де на нього напав народний депутат нібито через бійку з поліцейським. Боєць просив змінити міру запобіжного заходу на особисте зобов'язання.

Подробиці із зали суду повідомили активісти "Стоп корупції".

''СтопКор'' підтримав у суді кіборга Яру, який потрапив під домашній арешт після мітингу під Верховною Радою

"Судове засідання перенесли на 13:15 - 28.11. 17 у зв’язку з тим, що ще не прийшли матеріали з Печерського районного суду.

Інцидент, через який кіборг Яра потрапив спочатку у СІЗО, а потім опинився під домашнім арештом, стався наприкінці жовтня під час акції протесту під українським парламентом. Там на захисника України накинувся народний депутат. Політик розпустив руки після того як боєць нібито побив поліцейського. Після цього Ярослава Ходаківського взяли під домашній арешт. Він не має права покидати Житомир, де живе, а з 22.00 до 06.00 має бути вдома.

Боєць просив змінити йому міру запобіжного заходу з домашнього арешту на особисте зобов'язання", – розповіли активісти "Стоп корупції".

"У переписці Яра пояснив, як все було насправді. Варто почитати. Дає розуміння, як можна спотворити світлу ідею і зганьбити навіть  порядну людину.

Мене волонтер запросив на Краковець, от звідти все й почалось. Далі Київ, верховна зрада, провокатори... Але я ні про що не жалкую. Хоч трохи цих тварюк на чисту воду повиводив. Вони думали що я буду керованим кіборгом. Тільки не зрозуміли, наскільки я полюбив правду і справедливість на війні. Рома, я робив все там, що залежить від мене, щоб забезпечити дійсно громадський порядок.

Навіть ініціював розставити камери на трьох входах до наметового містечка. Так я їм став як кістка в горлі. Їм навпаки потрібні були заворушення невеличкі, щоб привертати до себе увагу. Отакі справи. Але нічого, правда переможе", – розкрив деталі листування із захисником координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"