ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" запропонував Міноборони забезпечити належну реабілітацію учасників АТО

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' запропонував Міноборони забезпечити належну реабілітацію учасників АТО

Представники антикорупційного комітету Громадської ради при Міноборони, до складу якого входять активісти «Стоп корупції», на засіданні органу виступили з пропозиціями щодо забезпечення належної реабілітації військовослужбовців та учасників АТО. Про це повідомив член комітету та голова правозахисного блоку «Стоп корупції» Ігор Бондарчук. 

''СтопКор'' запропонував Міноборони забезпечити належну реабілітацію учасників АТО

«На засіданні Громадської ради при Міністерстві оборони обговорювали питання забезпечення військовослужбовців та учасників АТО житлом та виділення їм передбаченої законом землі. Також на порядку денному було питання забезпечення військовослужбовців медичними послугами. З цим питанням виступила нардеп Оксана Корчинська, яка розповіла про проблеми в АТО з медичним обслуговуванням та реабілітацією військових.

''СтопКор'' запропонував Міноборони забезпечити належну реабілітацію учасників АТО

Запрошена на засідання колишня Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська озвучила питання захисту прав та законних інтересів учасників АТО та військовослужбовців», – розповів представник антикорупційного комітету Громадської ради при Міністерстві оборони України Ігор Бондарчук.

Другие новости