ПоддержатьУкраїнська

Трагедія на Київщині: повісилася вагітна багатодітна мати

StopCor
StopCor

StopCor

Трагедія на Київщині: повісилася вагітна багатодітна мати

На Київщині сталась трагедія. Багатодітна мати вкоротила собі віку. За попередніми даними, вона була вагітна одинадцятою дитиною. З'явилися перші деталі інциденту.

Новину повідомляє ТСН, передає "Преса України".

У селі Бобрик, що на Київщині, знайшли повішену 37-річну Любов Нижник. Жінка була матір'ю десяти дітей, шістьох доньок та чотирьох синів. Рідні Нижник від спілкування з журналістами відмовились. Однак свої коментарі дали мешканці села.

За їхніми словами, вони шоковані інцидентом, адже діти завжди були доглянуті. За попередніми даними, вона ніколи не працювала і виношувала під серцем одинадцяту дитину.

В останній день життя вона навідалась у дитячий садок, де написала заяви на прийом трьох дітей. За словами працівників закладу, жінка була усміхнена, добре виглядала і ніяких ознак депресії не демонструвала.

Однак після цього її знайшов 9-річний похресник-сусід. Що стосується чоловіка жінки, журналісти дізнались, що він мріяв про десятьох дітей та дбав про родину. У село Бобрик він привіз жінку з Чернігівщини. Однак два роки тому його вбив раніше судимий земляк.

На цьому історія не завершилась. Жінка чи не одразу привела в дім нового чоловіка, молодшого від себе на 5 років безробітного Миколу. Від нього жінка й народила десяту дитину. За словами сусідів, вони чули, як пара сварилася. Вони також відмічають, що пара вживала спиртне.

Семеро неповнолітніх дітей відправили до лікарні. З ними працює психолог. Після цього їх відправлять у дитбудинок. Дві найстарші доньки залишаться навчатися у технікумі. Наймолодшого сина соцслужби не заберуть. Його доглядатиме батько.

Другие новости