ПоддержатьУкраїнська

Тримали в страху всю область: на Дніпропетровщині силовики затримали лідерів банди

StopCor
StopCor

StopCor

Тримали в страху всю область: на Дніпропетровщині силовики затримали лідерів банди

Співробітники Служби безпеки України затримали ватажків небезпечного злочинного угруповання, яке причетне до скоєння резонансних злочинів і залякування громадян. Спецоперація проводилася в Дніпропетровській області. Про це "ASPI" news дізналося від пресцентру СБУ в середу, 30 грудня. Правоохоронці повідомили, що до складу банди входило 15 осіб з кримінальним минулим. Зараз силовики затримали шістьох організаторів і активних учасників угруповання.

 Фото: Укрінформ

Повідомляється, що банда тримала в страху всю область і славилася розбійними нападами, викраденням людей і насильством. Крім того, члени угруповання займалися активним збутом наркотиків, а також залучали наркодилерів для перепродажу заборонених речовин.

За оперативною інформацією, щомісячний оборот заборонених речовин склав майже 6 мільйонів гривень, діяло угруповання майже рік. Фігуранти проходять у кримінальних справах, які кваліфікуються статтями про крадіжку, організацію організованого злочинного угруповання, викрадення людей, викрадення авто, а також про незаконні обороти наркотиків.

Шістьом зловмисникам повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до кримінальної відповідальності інших фігурантів. Перевіряється інформація щодо причетності до діяльності злочинної організації представників правоохоронних органів.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у столиці вандали облили фарбою пам’ятник загиблим бійцям АТО.

Другие новости